Έκθεση εικαστικών δημιουργιών μαθητών και μαθητριών των Α, Β και Γ τάξεων

Με μια μεγάλη έκθεση όλων των παιδιών του Σχολείου μας έκλεισε η φετινή σχολική χρονιά, η οποία έλαβε χώρα στον εσωτερικό  χώρο του Σχολείου, παράλληλα με τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις . Την έκθεση είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν γονείς, φίλοι και μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας, σε μια προσπάθεια διάχυσης του εκπαιδευτικού έργου και ανοίγματος του Σχολείου στην κοινωνία.

Στο παρακάτω βίντεο, μπορείτε να απολαύσετε τα έργα των μαθητών και μαθητριών των Α, Β και Γ τάξεων, τα οποία δημιουργήθηκαν με την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού Εικαστικών των συγκεκριμένων τμημάτων, κας Νάνσυ Μπαλούτογλου.

Αξέχαστες φωνές των νιάτων μας

Οι μαθητές και μαθήτριες της Στ΄ τάξης (2023 – 24)   διαβάζουν αποσπάσματα από αγαπημένα τους βιβλία.

Η ΜΩΒ ΟΜΠΡΕΛΑ

Ε.Π.

ΘΑΥΜΑ

Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ

Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΗΣ ΒΑΓΙΑΣ_1

Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΗΣ ΒΑΓΙΑΣ_2

Ο ΙΠΠΟΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΗ ΠΑΝΟΠΛΙΑ

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ

Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ

ΤΑ ΧΝΩΤΑ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ

ΤΟ ΚΑΠΛΑΝΙ ΤΗΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ

ΤΟ ΜΑΝΤΊΛΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ

ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ

ΧΑΡΙΛΑΟΣ; ΤΙ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;

ΤΟ ΚΑΠΛΑΝΙ ΤΗΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ_1

Η ΜΩΒ ΟΜΠΡΕΛΑ_1

image0

Σχολική βιβλιοθήκη – Ευχαριστήριο

Η Διεύθυνση, οι εκπαιδευτικοί του σχολείου και οι εθελοντές μαθητές ευχαριστούμε όλους τους γονείς για την στήριξη και την συνεισφορά τους με δωρεές βιβλίων και τον εμπλουτισμό της σχολικής μας βιβλιοθήκης με νέους τίτλους.

Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και ευχάριστες βιβλίο-αποδράσεις !

tragoudi 4

Πού πάνε τα τραγούδια σαν τραγουδηθούν;

Την Δευτέρα 3 Ιουνίου το σχολείο μας υποδέχτηκε με μεγάλο ενθουσιασμό και συγκίνηση την κα Μυρτώ Παπαθανασίου, διάσημη σοπράνο με διεθνή καριέρα, στα πλαίσια μιας δράσης  της Ε 1 δημοτικού με τίτλο “Πού πάνε τα τραγούδια σαν τραγουδηθούν; “. Η διακεκριμένη σοπράνο μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, τις σπουδές της στο κλασικό τραγούδι ,αλλά και την ομορφιά να ακολουθείς τα όνειρά σου. Τη σοπράνο συνόδευσε στο πιάνο η μουσικός του σχολείου κα. Μαρίνη Ελένη.