Έκθεση εικαστικών δημιουργιών μαθητών και μαθητριών των Α, Β και Γ τάξεων

Με μια μεγάλη έκθεση όλων των παιδιών του Σχολείου μας έκλεισε η φετινή σχολική χρονιά, η οποία έλαβε χώρα στον εσωτερικό  χώρο του Σχολείου, παράλληλα με τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις . Την έκθεση είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν γονείς, φίλοι και μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας, σε μια προσπάθεια διάχυσης του εκπαιδευτικού έργου και ανοίγματος του Σχολείου στην κοινωνία.

Στο παρακάτω βίντεο, μπορείτε να απολαύσετε τα έργα των μαθητών και μαθητριών των Α, Β και Γ τάξεων, τα οποία δημιουργήθηκαν με την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού Εικαστικών των συγκεκριμένων τμημάτων, κας Νάνσυ Μπαλούτογλου.

Αξέχαστες φωνές των νιάτων μας

Οι μαθητές και μαθήτριες της Στ΄ τάξης (2023 – 24)   διαβάζουν αποσπάσματα από αγαπημένα τους βιβλία.

Η ΜΩΒ ΟΜΠΡΕΛΑ

Ε.Π.

ΘΑΥΜΑ

Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ

Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΗΣ ΒΑΓΙΑΣ_1

Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΗΣ ΒΑΓΙΑΣ_2

Ο ΙΠΠΟΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΗ ΠΑΝΟΠΛΙΑ

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ

Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ

ΤΑ ΧΝΩΤΑ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ

ΤΟ ΚΑΠΛΑΝΙ ΤΗΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ

ΤΟ ΜΑΝΤΊΛΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ

ΧΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ

ΧΑΡΙΛΑΟΣ; ΤΙ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;

ΤΟ ΚΑΠΛΑΝΙ ΤΗΣ ΒΙΤΡΙΝΑΣ_1

Η ΜΩΒ ΟΜΠΡΕΛΑ_1

bibl3

Διασχίστε τις θάλασσες με τα φτερά της φαντασίας

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου (2-4-2024) τα παιδιά του Τμήματος Β2 ‘ διάβασαν βιβλία και ταξίδεψαν με τα φτερά της φαντασίας τους . Έπειτα δημιούργησαν μια αφίσα σε συνεργασία με τη Δασκάλα τους κ. Ασημίνα Καραμπίνου και την Εκπαιδευτικό των Εικαστικών κ. Νάνσυ Μπαλούτογλου .

bibl2
bibl1

pasxa24 7

Πασχαλινές Δημιουργίες

Με αφορμή την Άνοιξη και το Πάσχα που πλησιάζει οι μαθητές και μαθήτριες των Α, Β και Γ τάξεων φιλοτέχνησαν με την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού Εικαστικών κ. Νάνσυ Μπαλούτογλου όμορφες ζωγραφιές και κατασκευές.

Παρουσιάζονται ενδεικτικά έργα.